Најновије

МАРИОНЕТСКА СВЕСТ: Миливојевић отворено прижељкује да у Србији "странац лупи руком"

Народни посланик листе Србија против насиља и функционер Демократске странке Срђан Миливојевић поручио је да политичку ситуацију у Србији може да реши само спољни фактор тако што ће наредити формирање техничке прелазне владе.

Миливојевић је као пример навео Северну Македонију, у којој се, политичка криза решавала под патронатом странаца.

- Знамо како се то у Македонији завршило. Извините, ви као влада нисте способни да организујете изборе. Морамо да формирамо техничку прелазну владу. То је нешто ка чему ова ситуација води. Дакле, ту постоји тренутак када неко из света дође и каже овако више не може. Мората да седнете и да се договорите јер постоји читав низ санкција које могу да погоде режим. Једног тренутка и у Македонији су морали да седну са тим Груевским, али дошао је неко из света, лупио руком и рекао овако не може, мора нека прелазна техничка влада – рекао је Миливојевић.

Подсетимо, након избора одржаних 17. децембра прошле године, представници листе Србија против насиља захтевали су реакцију ЕУ и међународну истрагу поводом, како су навели, нерегуларности гласања.

Представници актуелне владајуће коалиције поручили су да такав захтев представља урушавање суверенитета Србије и оптужили део опозиције да свесно раде против интереса сопствене државе и народа.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ана Брнабић рекла о извештају ОДИХР

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА