Најновије

ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ БОЛНОГ ПОРАЗА Шта даље? Питам се… Морали смо да правимо фаул! Одговорност је само моја…

Да се не лажемо, Партизан је доживео тежак, претежак пораз од Бајерне пред 20.000 навијача у Арени. После утакмице, није било лако најтрофејнијем тренеру Европе Жељку Обрадовићу.

На конференцији за медије једва покушава да пронађе разлог пораза.

– Не знам шта да кажем. Имали смо утакмицу у рукама. Ко зна коју током ове сезоне, али остали смо без победе. Десила нам се иста прича као и у Болоњи. Тада смо имали победу у рукама, али нисмо били довољно паметни да је приведен крају, на начин на који смо желели. Против Виртуса смо изгубили због наших грешака, сада и против Бајерна. Да су играчи били под стресом не би имали предност све време. Тражио сам да се прави прекршај, али се то није десило. Исто сам тражио и у Болоњи на два разлике, али…. Не желим да сваљујем кривицу на играче. Моја је одговорност – рекао је Обрадовић.

Посебно је говорио о томе зашто екипа није правила фаул пре тројке Франциска.

– Имали смо добре моменте, имали смо и лоше. На жалост, у самој завршници смо испустили победу коју смо имали у рукама, нисмо смели да дозволимо шут за три поена, морали смо да направимо прекршај, нисмо и то је то. Нисмо препознали неколико добрих ситуација, а кривица је понављам моја.

Оставио је у магли своју будућност на клупи Партизана.

– Као тренер и стручни штаб дајемо све од себе. Наравно да се после серије пораза питам шта даље. Провели смо неколико сати у дворани после Сплита, радили смо, анализирали. Шта даље, докле…. То су питања која себи постављам. Неке ствари нису добре, апсолутно нису добре. Сешћу са људима из стручног штаба, да видимо шта нам је чинити – закључио је Жељко Обрадовић.

СВЕ РАДИ СУПРОТНО ОД БАХАРА! Милојевић прецртао још двојицу

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА