Најновије

КИЈЕВ ШАЉЕ ЕЛИТНЕ ЈЕДИНИЦЕ НА РУСКУ АРМИЈУ: Покошени сви заједно и уништена сва техника

Операција била под личном контролом шефа украјинске војне обавештајне службе Кирила Буданова, а у њој су учествовали и Пољаци и Американци.Пропала је јер су руске извиђачке беспилотне летелице укро-диверзанте „држале на оку“ док су још били километрима далеко од границе. Кад су јој се примакли, кренуле су бомбе, ракете и дронови-камиказе. Украјински тенкови су се претворили у огромне буктиње, пикапови су се превртали од експлозија, украјински вишецевни бацачи су разнесени у комаде, а диверзанти - напросто покошени.

Украјински диверзанти покушали су нови - други за последња три дана - упад на територију Русије.

Њено Министарство одбране је саоптило да је противник имао притом 234 погинула. Плус: да је изгубио седам тенкова, три америчка оклопна возила "Бредли",

Није прецизирало где се покушај упада догодио. Мета претходног била је Белгородска област.

Руски ратни извештач Јевгениј Подубни објавио је да су током тог напада уништене украјинске специјалне снаге и тешка оклопна возила.

Прецизирао је: „Пет тенкова, три самоходна топа, један вишецевни ракетни бацач, неколико десантних пикапова и безмало чета специјалаца украјинске Главне обавештајне управе (ГУР). Украјинци нису успели да се извуку из ватреног котла у који их је увукла наша војска“.

Нападачи су имали најмање 20 погинулих.

Погранична насеља у Белгородској области требало је да буду изложена масивној тенковској и ракетној ватри. Локална управа и снаге самоодбране треба да буду уништене, куће спаљене, а украјинске жуто-плаве заставе подигнуте над рушевинама. Фотографије спаљених кућа, убијених Руса и „прапора“ (заставе) Украјине требало је да симболизују извршење мисије.

Операција је била под личном контролом шефа украјинске војне обавештајне службе Кирила Буданова, а у њој су учествовали и Пољаци и Американци.

Пропала је су извиђачке беспилотне летелице „држале на оку“ километрима далеко од границе.

Кад су јој се примакли, кренуле су бомбе, ракете и дронови-камиказе.

Украјински тенкови су се претворили у огромне буктиње, пикапови су се превртали од експлозија, украјински вишецевни бацачи су разнесени у комаде, а диверзанти - напросто покошени.

Само неколико их је успело да побегне из „ватреног пакла“. Осталих 70 су убијени или рањени.

За мање од месец дана, ово је други фијаско Кијева који покушава да изведе диверзантске и терористичке операције на територији Русије.

Последњих дана фебруара, на Тендровској коси, танком полуострву у Херсонској области, уништен је десантни вод 73. центра украјинске морнарице.

АКО ШОЛЦ НЕЋЕ, ПЕНТАГОН ХОЋЕ: Украјина добија далекодометне ракетне системе АТАЦМС!?

Од пет десантних чамаца, којима су Украјинци покушали да нападну руске положаје, само један је с муком успео да побегне. Остали су уништени заједно са диверзантима које су обучавали британски специјалисти, који и разрађују планове тајних упада на територију Русије.

Украјински морнарички специјалци су упали у заседу руских војника. Дајући непријатељу прилику да се што више приближи обали, Руси су отворили жестоку ватру на непријатељске десантне снаге из тешких митраљеза и противтенковских ракетних система.

Након битке, која је трајала неколико минута, обални појас је био посут лешевима украјинских „фока“, како у Великој Британији називају поморске диверзанте.

У једном од чамаца пронађен је рањени украјински војник. Њему је пружена медицинска помоћ, а затим је испричао да су главни задатак десанта биле саботаже на руској територији са максималним бројем жртава.

КРВАВИ ФРОНТ - ЈЕЗИВИ ГУБИЦИ! Све са прве линије на једном месту (БРИФИНГ)

Извор: Факти.орг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА