Најновије

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ АМЕРИКЕ: Путин вам их никада неће вратити!

Руски председник Владимир Путин никада неће вратити територије које је изгубила Украјини, рекао је дописник Фокс њуза Бенџамин Хол.

– Мислим да ако сада поставите такво питање Владимиру Путину, он ће рећи да никада неће одустати од територија које је успео да заузме. А чини ми се да се то никада неће догодити. Мислим да ће у једном тренутку доћи вероватно нека врста споразума о прекиду ватре – сматра новинар, преноси РИА Новости.

Хол је додао да чак и ако Кијев добије пакет помоћи од 60 милијарди долара, то ће бити његов последњи. Он је такође упозорио да Русија наставља да јача тако што своју економију ставља на ратну основу.

– Стога, у овом тренутку за Запад није питање како вратити ове земље, већ како спречити Путина да себи заузме још више територија – закључио је он.

Руски председник Владимир Путин рекао је у среду у интервјуу новинару Дмитрију Кисељеву да је Русија спремна да води озбиљан разговор о мирном решавању украјинског сукоба на основу реалне ситуације на терену.

Истовремено, председник је нагласио да руска страна неће улазити у преговоре само зато што Оружаним снагама Украјине понестаје муниције и да неће дозволити да се мировни процес искористи за акумулацију војних ресурса.

ВЕЋ СЕ ДИМИ: Спрема ли се велики преврат усред Кијева

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА