Најновије

КЉУЧА У БЕРЛИНУ: Ако Шолц пошаље војнике у Украјину, имаће генерални штрајк који ће паралисати земљу!

Ако немачка влада одлучи да пошаље војнике у Украјину, а она то неће учинити, онда ће следећи генерални штрајк зауставити читаву Немачку. Моја партија и ја ћемо га организовати, а друштво слање војске неће прихватити. Ми имамо армију чији је задатак одбрана, а постоји и НАТО армија, а ми имамо и армију у парламенту, тј. ништа неће да функционише без одборења немачког Бундестага, поручује високи функционер Алтернативе за Немачку (АфД) Ули Хенкел.

Он поручује да Немци и његова партија верују у дипломатију, а не у слање оружја.


- Нећемо дозволити да наши војници иду ван земље. Наша армија је одбрамбена армија (иако би у случају са НАТО ствари биле потпуно другачије). Свет се мења па ће вероватно за 30 година Кина бити једина реална светска сила. Престали бисмо са сталном употребом двоструких стандарда и феминистичком спољном политиком, јер државе немају пријатеље већ само интересе. Изменили бисмо много тога, али не онако како желе наши политички опоненти из старих партија, како би уплашили људе у нашој партији - истиче он.

Знамо да после сукоба у Украјини, анализира Хенкел, наступа време у коме ће Немачкој, као централној држави у срцу Европе, бити потребни добросуседски односи са Украјином, али и са Руском федерацијом, Пољском и Француском, чему смо веома привржени. 

- Ипак, главни приоритет владе на челу са АфД, или са нашим учешћем, биће брига о сопственом народу, да немачком народу буде добро, јер само тако можемо да помогнемо и остатку света. Ми смо разоткрили климатску идеологију и доказали да је нонсенс. Одмах бисмо зауставили прилив миграната и око 300.000 њих обавезали да хитно напусте земљу - јасан је он.

Хенкел напомиње да ће влада у којој ће бити АФД помоћи развој држава из којих долазе мигранти, а оне које буду добијале ту помоћ имаће обавезу да одмах врате своје људе назад. 

- Трдућемо се да будемо у добрим односима не само са САД, већ и са Руском Федерацијом. Учинићемо све што од нас зависи да Немачка остане економски снажна, да сачувамо нашу културу и да поново постанемо уважени члан међународне заједнице какви смо били од 1960. до 1990 - истиче функционер АфД.

Хенкел је прокоментарисао идеју министра иностраних послова Велике Британије Дејвид Камерон који предлаже да се Немачкој испоруче британске ракете Сторм Схадоw, а да Берлин Украјини пошаље своје Таурусе!

 - Кружна размена већ функционише: Енглеска испоручује Украјини Сторм Схадоwс, а за узврат добија ракете Таурус од Немачке. Али, то није важно, сви ти трикови нису добри, због њих Немачка све више и више постаје учесник рата, што је недопустиво. Произвођач Тауруса увек ће производити онолико колико могу да купе, иако је под извозном забраном, тј. он може да извози, и моћи ће да производи и шаље само оно што му нареде или дозволе овдашњи политичари. Наравно, пре него што са таквом лакоћом и слободно шаљемо наоружање другим државама (али и сукобљеним странама), мораћемо поново да улажемо у властиту одбрамбену способност - маводи Хенкел.

 Немачки политичар истиче да све што Немачка чини почев од фебруара 2022. године представља узалудно трошење новца пореских обвезника и потпуно је небитно да ли у тој ситуацији подржава текући буџет Украјине, или шаље Украјини оружје и муницију (почев од шлемова па до тенкова Леопард ИИ.

- Све је то потпуно погрешно. Као четврта привреда по величини у свету, након свега што смо током Великог рата или Другог светског рата учинили Русима, али и као нација која има сличну душу као и Руси (културу, књижевност, музику и заједничку историју), ми морамо учинити све што од нас зависи да принудимо обе стране да седну за преговарачки сто, како би што пре престали са убијањем и погибијом људи са обе стране. Дипломатија овде није имала и неће имати алтернативу.
Немачка се никад није бранила у Хиндукушу, како је тврдио наш бивши министар одбране, а Украјина никад није била колевка демократије, зато се демократија не брани у Кијеву, како нас уче пиромани рата у Немачкој (Штрак-Цимерман, Хофрајтер, Кизеветер и др.) - упозорава он.

Хенкел се осврнуо и н аферу када су пресретнути разговор двојице немачких генерала.

-  Кад је реч о снимку телефонског разговора конференције Wебеx о испоруци Таурус-а Украјини у којој је учествовао и инспектор Ратног ваздухопловства и на којој, у складу са дотадашњим знањима, двојица учесника разговарају преко незаштићене линије. Засад не видим цурење информација, што је, наравно, изазвало забринутост и на лош начин приказало "борбену готовост" ових наших високих официра. Чак и обични војници уче и знају да се "прикупљање обавештајних података" увек врши са било које стране, и зато се нисам изненадио што су тај разговор слушали и снимали не само Руси, већ и Американци па чак и Кинези - јасан је функционер АфД!

ШОК ПОТЕЗ АМЕРИКЕ! Руси ужаснути, хитно стигао демарш из Москве

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА