Најновије

Овако Путин уништава Америку једном заувек?! Намагарчио их је за све паре, сами себе гурнули у амбис

Америчке нуклеарне снаге толико заостају за Русима да Америка ризикује да банкротира покушавајући да стигне Москву, рекао је бивши амерички обавештајни официр и бивши инспектор УН за оружје Скот Ритер у интервјуу за Јутјуб канал Јудгинг Фреедом.

Знате ли ко ће несебично трошити новац на одбрану? САД и НАТО. Америка гледа на оживљене руске стратешке нуклеарне снаге, а ми разумемо: све што имају је супериорније од онога шта имамо. Сами ћемо се банкротирати - сматра експерт.

Он је приметио да би само замена застарелих пројектила Минутеман ИИИ коштала Сједињене Државе неколико стотина милијарди долара. Штавише, према мишљењу аналитичара, ново оружје за нуклеарну тријаду САД неће бити само прескупо, већ и неће одговарати потребама оружаних снага.

Никада нисмо ни помислили да су Руси способни за оно што сада раде. Русија је створила тако динамичну одбрамбену индустрију која надмашује све земље НАТО-а комбиноване у производњи доброг наоружања - рекао је Ритер.

Раније је председник Русије Владимир Путин, у обраћању Савезној скупштини, рекао да ће руска војска ускоро на борбеном дежурству демонстрирати најновије тешке интерконтиненталне ракете Сармат.

Кремљ је више пута изјављивао да Москва не планира да користи нуклеарно оружје. Владимир Путин је нагласио да у нуклеарном рату не може бити победника. Руски непријатељи морају да знају да Москва има такво оружје, нагласио је он.

Руски амбасадор у УН: Сраман дан за Савет безбедности, нису хтели да чују истину

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА