Најновије

Бугарски политичар "нацртао" Европи шта ће се догодити због антируских санкција: Знате ко ће на крају ово да плати?!

Брисел доноси спољнополитичке одлуке од којих сама Европа губи: то су и антируске санкције и издвајање финансијске помоц́и Кијеву, који стварају економску кризу, сматра бивши министар одбране Бугарске Красимир Каракачанов.

- Сва ова дволичност наших западних партнера, сви ти двоструки стандарди морају да престану. Ово се не може наставити. То је можда добро за Сороша, али је лоше за Европу и, сходно томе, Бугарску. Европа, с обзиром на такве двоструке стандарде и потпуно глупе, антиекономске спољнополитичке одлуке не може даље да постоји. Ушла је у економску кризу из које нец́е бити лако изац́и - рекао је Каракачанов за телевизију Бугарска 24.

Бугарска би требало да буде "глас разума" попут Мађарске и Словачке у ситуацији са Украјином, али је међу онима који аплаудирају предлозима да се Кијеву да више новца, истакао је бивши министар.
Он је додао и да ц́е највец́у цену за садашњу ситуацију морати да плате мале земље.

- Веома је вероватно да ц́е велике земље као што су Француска и Немачка једног дана сести за преговарачки сто са Кином, Русијом, Ираном и решавати проблеме. Садашња ситуација највише ц́е коштати мале земље - оценио је политичар.
Због тога две земље - Мађарска и Словачка - отворено износе своје мишљење које се разликује од мишљења других и "не дозвољавају да буду увучене у такво лудило", закључио је Каракачанов.

РУСКИ ЛАНЦЕТ ПРАВО У МЕТУ! Погођен много важна хала, све летело у ваздух (ВИДЕО)

Извор: Информер.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА