Најновије

ЛУДИЛО КОМ НЕМА КРАЈА! Првотимци Партизана неће да играју дерби у среду, омладинци излазе на терен?

Бесни су у Партизану на Павла Илића, главног арбитра 173. вечитог дербија у ком је Црвена звезда славила са 3:2 и направила крупан корак ка титули. Последња два гола црвено-белих изазвала су контоверзе, а Партизан се огласио саопштењем, оптужио Илића за крађу и најавио бојкот полуфинала Купа.

Генерални директор Партизана Милош Вазура у изјави за MaxBet Спорт поновио је да су оба гола Звезде у другом полувремену била нерегуларна.

– Све честитке играчима Партизана на борби. Судија који је послат одлучио је дерби. Код гола Ндиајеа је био фаул над Марковићем. Пенал није постојао. Антић је прво ударио лопту. А и да је неко видео фаул, старт је био ван 16 метара. Само ћу да добијем казну због коментара – рекао је Вазура.

Постоји опција и да у среду, у полуфиналу Купа у Љутице Богдана, Партизан изађе на терен са омладинцима. Слично је урадио Фенербахче против Галатасараја у Суперкупу Турске.

– У овом тренутку смо у контакту са капитеном и екипом. Наши играчи не желе да их понижавају више овако. Предлог екипе је да се не игра дерби у Купу. Има и опција да изађемо са омладинцима да нас не би казнили. Одлучићемо у наредним данима – изјавио је Вазура.

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА