Најновије

КРИМИНАЛ НА ДЕЛУ! Куртијев Србин лично наредио да се социјално угроженим Србима отму станови у Лепосавићу (ВИДЕО)

Куртијев омиљени Србин Радоица Радомировић лично је наредио да његове слуге из општине Лепосавић преотму станове које је држава Србија градила за социјално угрожене породице, самохране мајке са децом, вишечлане породице и у њих усели своју родбину, пријатеље…

Наиме, на друштвеним мрежама појавио се снимак настао 2. септембра 2023. године, који показује да Радомировић наређује групи својих сарадника како да упадну у две зграде у изградњи у Лепосавићу и изаберу за себе највеће и најбоље станове! Само дан касније, група маскираних лица, у пола ноћи, упала је у зграде са становима за социјално угрожене Србе које је Србија градила, променила браве и отела станове.
На снимку се јасно чује:

- Папири за те зграде су у српском систему, знате да то Курти не признаје, али ми ћемо то да за годину-две укњижимо на Лепосавић. Уселите се у станове слободно, нико неће да вас дира, само нећете да кажете да сам вам ја то рекао - каже Радомировић, а онда пита Марка Јаблановића (директора урбанизма у општини Куртијевог градоначелника прим. аут.) који стан хоће за себе - у Лепосавићу или Сочаници.

- Па Лепосавић, ту завршавам кућу па да се проширим по целој општини - бира Куртијев Јаблановић.

Радомировић потом наставља да издаје наређења.

- Идите сутра са момцима и заузмите две зграде. Изаберите станове… има већих, мањих… - организује насилно упад Куртијев функционер, док његови саговорници то оберучке прихватају.

Несторовић гласа против промене Закона којима се спајају београдски и локални избори

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА