ДОНЕТА ЈЕ ОДЛУКА! Фудбалски клуб Партизан издао хитно саопштење – Спрема се изненађење!

Фудбалски клуб Партизан најавио је после 173. вечитог дербија да неће да изађе на утакмицу полуфинала Купа Србије против Црвене звезде или да ће то да учини са омладинцима.

Сада су се црно-бели огласили званичним саопштењем и обелоданили своју коначну одлуку. Саопштење ФК Партизан преносимо у целости:

– Управни одбор донео је одлуку да ће ФК Партизан наступи на сутрашњој утакмици полуфинала Купа Србије. Иако незадовољни стањем у домаћем фудбалу, где наш клуб има неравноправан третман од стране ФСС и судијске организације пре свега, из обавезе према играчима, навијачима, историји клуба и такмичењу Купа наше земље, донета је одлука о одигравању утакмице.

Спортска јавност је у кратком периоду могла да посведочи срамном третману клуба и наших играча од стране судије Павла Илића, који је бестидно и по налогу режирао крајње резултате последња два “вечита дербија”. За судијског дилетанта Илића (у родном Крагујевцу познатог као осведоченог “звездаша”, о чему постоје и фотографије дотичног у мајици са обележјима тог клуба), једини циљ у две утакмице био је не дозволити надметање актера по правилима фудбалске игре, већ само и једино онемогућити играче Партизана да тријумфују! Судија Илић, који је послат по налогу ФСС и председника судијске организације, да својим срамним суђењем креира крајњи резултат у корист једног тима, уз вређање, бахаћење и одсуство образа и морала, никада више не би смео да буде актер највеће утакмице коју српски фудбал има!

ФК Партизан ће због свеукупног третмана клуба у органима ФСС, на сутрашњој утакмици исказати револт и протест на посебан начин и захтевати да се однос према нашем клубу хитно промени, у складу са значајем који ФК Партизан има за српски фудбал – стоји у саопштењу ФК Партизан.

Сад остаје да се види какво “изненађење” спремају у Хумској. Како ће да искажу револт на стадиону “Рајко Митић”. МаxБет Спорт је данас већ најавио да ће Партизан сигурно да изађе на терен у среду. Чекамо само начин “парног ваљка” да искаже револт.

УНИШТЕНА СТРАНА ЛЕГИЈА! Руси их приметили на Дњепру, мртве и рањене НАТО авиони превозе у Пољску!

Извор: Maxbetsport.rs

[Translate to English:] [Translate to English:]