Најновије

РУСИ КОМБИНУЈУ ДУПЛИ УДАР! Часов Јар дословно у пламену, нова тактикта на терену

У светлу најновијих војних маневара Руских оружаних снага у региону Часов Јар, експерт за анализу отворених података немачког дневника BILD, Јулијан Ропке, издваја знамениту тактику дуплог удара коју Москва примењује са видљивим напретком.

Ова стратегија, која је раније коришћена у завојевању украјинских насеља, сада добија нове контуре у последњих десет дана активности на овом подручју.

Дупли удар се састоји из комбинованог деловања: обухвата заобилажење непријатељских позиција са флангова и истовремено извршење директног фронталног напада. Ова метода омогућава руским снагама да ефикасно разбијају одбрану противника, стварајући значајан притисак са више страна.

Анализа Ропкеа, који је детаљно пратио кретање и тактике руске војске, нуди увид у еволуцију војних стратегија у тренутном конфликту.

Примена тактике дуплог удара није новина у војним аналима, али начин на који је Русија адаптира и примењује у контексту украјинског театра ратовања указује на стратешко преиспитивање и модификацију постојећих метода с циљем постизања веће ефикасности на терену.

КАКАВ МАНЕВАР! Ким и Путин разваљују Запад! Америка покушава да схвати шта се дешава

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА