Најновије

ШЕШЕЉ ПРЕДЛАЖЕ: Ослободити Легију и Звездана Јовановића ако кажу све што знају о убиству Ђинђића!

Лидер радикала Војислав Шешељ изјавио је да би држава могла да се нагоди и помилује Звездана Јовановића и Милорада Улемека Легију, под условом да кажу све што знају о убиству Зорана Ђинђића.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Нема другог начина да се истражи убиство Ђинђића. Чак и ако су до гуше умешани, држава би с њима могла да прави нагодбу да после ових година робије буду помиловани и амнестирани под условом да кажу све што знају о убиству Ђинђића, ако знају и нешто о неким другим убиствима. Никада сами од себе Човић, Јовановић, Михајловић и други неће проговорити - рекао је Шешељ на конференцији за новинаре.
Додао је и да је СРС веома заинтересован да се околности Ђиђићевог убиства до краја разјасне. Он је оценио да су сви "досманлијски режими" заташкавали убиство Зорана Ђинђића, те да је лично Чедомир Јовановић наредио "да се цигла по цигла и камен по камен сруши зграда у Шилеровој, која је била центар моћи земунског клана и досманлијског режима". Додао је и да није доказано да је Звездан Јовановић убио Ђинђића. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА