Најновије

ЉУБИЛИ СЕ И РАЗМЕЊИВАЛИ НЕЖНОСТИ: Нина Лечић се вратила старој љубави? (ФОТО)

Размењивали су нежности пред свима.

Нина Лечић (Фото: Инстаграм)

Нина Радуловић Лечић помирила се са тенисером Филипом Крајиновићем. Пре него што се вратила спортисти, водитељка је оставила војника са којим је била неколико недеља. Према сазнањима, бивша жена Бранислава Лечића краљем прошле недеље у вечерњим сатима је била с тенисером у једном земунском ресторану.

Објава коју дели Nina Lecic (@nina_lecic) дана 8. Мар 2017. у 9:43 PST

Према речима очевидаца, нина није скидала осмех с лица док ју је Крајиновић љубио и држао за руку. - Деловали су заљубљено и срећно. Седели су за столом који је био у увученијем делу ресторана. Дуго су причали, смејали се, а онда су почели да се љубе преко стола и држе за руке. Задржали су се око два и по сата - открива извор, који је био на лицу места.
- Крајновићу није било свеједно јер је много заволео водитељку и желео је да се види са њом. Свестан је грешака које је несвесно правио због љубоморе и спреман је да их исправи. С обзиром на то да је тенисер много недостајао Нини, одлучила је да обнови везу с њим. Не виђају се сваког дана јер је Филип максимално посвећен тренинзима, али кад ускладе своје обавезе, време проводе зајдено - каже извор за "Курир" и додаје да су једно друго упознали и са својим пријатељима. Тенисер није желео да демантује ове приче, већ је рекао да ће се његови коментари односити искључиво на спорт, а Нина успешно избегава да даје изјаве за медије. Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА