Најновије

Ако би вам остало месец дана живота, шта бисте изменили?: Пронађите одговор на све дилеме!

Прослављена ауторка бестселера Барбара де Анђелис у својој књизи "У потрази за срећом" открива како да нам живот постане свет испуњен свакодневним чудима.

"У потрази за срећом" (Фото: Вулкан)

Проводите ли дане и ноћи радећи ствари које вас веселе? Или већи део времена посвећујете стварима које вам заузврат пружају најмање радости? Када вам се живот буде ближио крају, да ли ћете зажелети да сте другачије провели време које сте имали? Ако би вам преостало још само месец дана живота, шта бисте изменили?
Ово је књига о стварним тренуцима који чине живот и о томе како да их буде што више. Саветује вас како да живите испуњен живот сада, а не када будете имали више новца, када нађете правог партнера или достигнете идеалну тежину, него у овом и у сваком тренутку. Говори о томе како да поново пронађете стварне тренутке са својим партнером и својом децом, стварне тренутке у послу и забави и, више од свега, стварне тренутке са самим собом.
Често себи постављамо многа питања, али исто тако не знамо одговор на њих. Ова књига нуди нам све оне одговоре који су нам потребни како би побољшали живот и били срећни.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА