Најновије

БРНАБИЋ: С председником о реконструкцији у најкраћем року

Чим се председник Вучић врати из Брисела замолићу га да разговарамо о реконструкцији Владе, најавила је премијерка Ана Брнабић и истакла да је реконструкција неопходна како би влада функционисала као тим.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

"Чим се председник Вучић врати из Брисела замолићу га да разговарамо о реконструкцији Владе и персоналним решењима", изјавила је председница Владе Танјугу.
Брнабић је подсетила да је прихватила мандат на молбу председника Вучића зато што, како истиче, зна колико му је стало до напретка Србије, али Влада, поручује Брнабић, мора да буде тим, јер без тима нема резултата.
"Функционисаћемо као тим, без појединачних сујета и промовисања личних агенди и имаћемо резултате, или ја не морам да будем председница Владе", истакла је премијерка.
"Разговоре о реконструкцији Владе, председник Србије Александар Вучић и ја започињемо у најкраћем могућем року", закључила је Брнабић.
Вучић је у приватној посети Њујорку,а Американци открили и ко је са њим. Више о томе читајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лане Гутовић – Парада поноса је кретенизам из ког је дошла премијерка Ана Брнабић!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА