Најновије

Адвокат: Спремни смо и знамо како до циља

ЈЕРЕВАН - Селектор фудбалске репрезентације Србије Дик Адвокат рекао је да су се његови изабраници добро припремили и да тим зна како да оствари циљ на гостовању у Јерменији.
Дик Адвокат (Фото: newssport.ru)

Дик Адвокат (Фото: newssport.ru)

Србија и Јерменија састају се сутра у Јеревану у утакмици II групе квалификација за првенство Европе. "Желимо да почнемо квалификације успехом у Јеревану. Добро познајем могућности селекције Јерменије, гледао сам утакмице против Немачке, Италије. Истина је, у тиму нашег противника неће бити неколико повређених играча, али ко изађе на терен сигурно ће желети победу и дати максимум да до ње дође", рекао је Адвокат за сајт Фудбалског савеза Србије. Он је оценио логичним да Јермени буду веома амбициозни, с обзиром да им је ово прва утакмица на домаћем терену. "Могу да кажем да смо се добро припремили и да знамо како да покушамо да остваримо наш циљ, иако је увек тешко да се победи на гостујућем терену", казао је Адвокат и најавио да неће бити великих измена у саставу у односу на претходни меч против Француске у Београду. Такође је поновио став да се неће много обазирати на претходно искуство националне селекције у Јерменији, као ни на остала непријатна искуства из утакмица у којима је улога фаворита била на нашој страни, а није остварен жељени резултат.
Прочитајте још:Туча између Хрвата и Бугара пре квалификационе утакмице!Ђорђевић нови тренер Олимпијакоса?
"Ја не живим у прошлости, живим за будућност. Верујем у играче, у њихов однос према обавезама, професионализам. Могу да кажем да се у одличној атмосфери припремамо за меч. Имамо квалитетну репрезентацију, тим способан да оствари резултат који смо поставили себи као циљ у овим квалификацијама", закључио је Адвокат. Капитен Бранислав Ивановић демантовао је гласине да због повреде неће моћи да игра утакмицу против Јерменије. "У претходној утакмици, против Арсенала, добио сам ударац. Само сам први тренинг на припремама репрезентације радио лакше него обично. Опоравио сам се и потпуно спреман чекам меч против репрезентације Јерменије. Није било никаквих захтева из мог клуба да напустим припреме, јер нема потребе за тим", казао је Ивановић. Утакмица између Јерменије и Србије игра се сутра у Јеревану од 18 сати. Извор: Танјуг  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА