Најновије

Иван Ивановић прелази на Пинк?

БЕОГРАД - Звезда ТВ Прва Иван Ивановић посетио је у суботу по подне у тајности зграду Пинка на Дедињу. Како Курир сазнаје, водитељ емисије „Вече са Иваном Ивановићем“ састао се с првим човеком „ружичасте империје“ Жељком Митровићем, с којим је провео у разговору нешто више од пола сата.
(Фото: Ман магазин)

(Фото: Ман магазин)

Према речима нашег добро обавештеног извора, како би избегао знатижељне погледе, Ивановић је у зграду Пинка ушао на споредни улаз. - Иван се до сада неколико пута чуо са Жељком и, без обзира на то што ради на конкурентској телевизији, њих двојица имају коректан однос. Сусрет је уследио након заједничког договора. Разговарали су о приватним стварима, али и о пословној сарадњи и његовом евентуалном преласку на Пинк у некој од наредних сезона, будући да је водитељ везан уговором за ТВ Прва - каже наш саговорник и додаје да је Иван у зграду „ружичасте телевизије“ ушао неприметно: - Он је у суботу у зграду Пинка ушао око 17 часова на споредни улаз. Састанак су имали у Жељковом кабинету и трајао је 40 минута. Ивановић је потом изашао на иста врата и својим аутом, који је био паркиран иза зграде, упутио се у непознатом правцу. Током јучерашњег Курир је позвао Ивана, који није крио да се сусрео с Митровићем. - Истина је да сам добио позив од Жељка да дођем на састанак на ком бисмо поразговарали о послу. Позив сам прихватио. Састанак је трајао 40 минута и био је у његовој канцеларији у згради Пинка на Дедињу. Био је то наш први сусрет и протекао је у пријатној атмосфери. На крају састанка сам добио понуду да пређем на Пинк - рекао је Иван за Курир, не желећи да открије да ли је прихватио понуду.
Прочитајте још:

НЕ ВОЛИ МУШКАРЦЕ? Поново присна са девојком!

(ФОТО) Карлеуша воли бело!

Жељко Митровић до закључења броја није одговарао на позиве и поруке. Прес-служба ТВ Прва тврди да је знала за сусрет Митровића и Ивановића. - Иван нас је обавестио о састанку. То није прва телевизија која га је позвала на разговор. Као и до сада, популарни шоу „Вече са Иваном Ивановићем“ можете гледати на Првој сваког петка у 21.15 - стајало је у званичном одговору. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА