Најновије

Прелепа девојка позвала момка да се скидају преко камере на Скајпу а онда...

БИЈЕЉИНА - Један Босанац недавно је насео на превару преко друштвених мрежа и одлучио је да своју наивност подели са другима како и други не би насели на превару као он.
Фото: Georgeandmerrin.com

Фото: Georgeandmerrin.com

- Бићу искрен и отворен. Наиме, упао сам у једну замку преко Фејсбука, а потом и Скајпа и то у року од пет минута. Доживио сам велику непријатност. Данас сам то у питању ја, а сутра може бити неко други и вредило би  упозорити људи да не наседају на ово", овако је своју исповест започео младић В. В. из Бијељине. - Недавно ме је на Фејсбуку међу пријатеље додала нека девојка - Мариана Бонет је насловљен профил, а сигуран сам да их има више. Представила се да је из Италије, међутим пошто ја слабо познајем стране језике нисам улазио у дијалог, а и мрзило ме је да преводим преко Гоогле Транслејта. Данас сам ипак ушао у дијалог, укључио превод и после свега тога затражила ми је име на Скајпу како би ме додала. Ја сам јој дао своје Скајп податке, убрзо ме и назвала, укључила видео и готово одмах је прешла на ствар. Тражила је, не знам како да назовем то, али рећу ћу "Секс преко видеа" и ја сам пристао, само из тог разлога јер је девојка изгледала прелепо, згодно, заводљиво... Кренула је да се скида, као и ја. Све је то трајало можда неке две минуте, када се видео прекинуо, а онда је искочио огроман текст од "дотичне" особе и упозорење како ће овај видео ускоро бити послат на неке сајтове и мојим пријатељима. Видео снимљен за то време док смо се гледали је заиста пустила и објавила. Ја сам је убрзо блокирао, јер сам схватио да је реч о превари, тако рећи та особа жели да посрами наивне особе. У овом случају сам ја испао баш тако наиван, немам шта да кријем. Али, када се ствари мало дубље погледају, може још доста бити наивних, јер када сам проверавао њен профил видио сам да на листи пријатеља има доста њих са Балкана.
Прочитајте још:

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО: Путинов лик се указао на небу изнад Београда!

Молио бих вас да ово објавите и пошаљете упозорење, јер заиста не би било пријатно када би неко доживио да његови пријатељи виде тако нешто, искрено је рекао овај Босанац. Извор: Ексклузива.ба

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА