Најновије

НЕМИРИ У НАЈАВИ: Шиптари најављују велике протесте у Приштини због одлуке УЕФЕ!

ТИРАНА - Албански навијачи позвали су на масовне протесте у Тирани и Приштини после одлуке УЕФА којом је прекинут меч квалификација за ЕП 2016. између Србије и Албаније регистрован службеним резултатом 3:0 у корист нашег тима.
Илустрација (Фото: Ослобођење.ба)

Илустрација (Фото: Ослобођење.ба)

Друштвене мреже на Косову и у Албанији "полуделе" су после одлуке саопштења УЕФА. За послеподне је најављен протестни скуп у Тирани, под слоганом: "УЕФА, не за... се са Албанцима!". Организатори, који су позив упутили путем друштвених мрежа, траже да влада у Тирани јасно покаже неслагање са одлуком УЕФА. Током послеподнева, протест ће бити одржан и у Приштини. Утакмица је регистрована 3:0 за Србију, али су домаћину одмах одузета три бода због лоше организације меча. Србија ће, такође, морати да игра два меча као домаћин без публике, а и ФСС и албански савез кажњени су са по 100.000 евра.
Прочитајте још:

Четници позивају полицију да скине плочу шиптарском зликовцу или ће је скинути сами

Овако су Хрвати видели одлуку УЕФЕ!

Утакмица између Србије и Албаније прекинута је 14. октобра на стадиону Партизана у 41. минуту пошто је дошло до инцидената након што се изнад терена појавио дрон са заставом тзв. "велике Албаније". Тада је дошло до сукоба играча две екипе, а потом је на терен ушао и одређени број навијача, који је напао гостујуће фудбалере, након чега су они напустили терен и одбили да се врате. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА