Најновије

Вујошевић: Зашто само реконструкција Звездиног стадиона?

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић изјавио је да је тешка финансијска ситуација у клубу последица односа актуелне власти према целокупном Спортском друштву.
Дуле Вујошевић(Фото: Моцарт спорт)

Дуле Вујошевић(Фото: Моцарт спорт)

- Да бисмо опет били доминантни потребна је жртва, далек је то пут, а ми смо тек на почетку. Целу нашу ситуацију треба посматрати кроз Југословенско спортско друство Партизан, односно одлуку Скупштине града Београда од петка, када је донета одлука о регулисању плана реконструкције стадиона Црвене звезде. Од звездаша на власти Партизан нико и не спомиње. Ни уговор са Телеком није продужен, зато смо остали без пола тима - рекао је Вујошевић, који је уједно и председник ЈСД Партизан.
Прочитајте још: Руси направили Терминатора!
Скупштина града усвојила је у петак план регулације око стадиона Црвене звезде, који како је наведено, има за циљ стварање планских могућности за трансформацију постојећих привредних, комерцијалних и комуналних делатности у спортске, комерцијалне и пословно-стамбене комплексе, чиме се остварује рационалније коришћење грађевинског земљишта. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА