Најновије

ЦЕЦА: Ја сам српска мајка и биће по мом!

БЕОГРАД - На снимању емисије која је на програму у суботу у 21 час, жири "Пинкових звезда" направио је побуну! Њихов револт је изазвала чињеница да су девет никад бољих такмичара завршили у баражу, а да су имали право само једног да пусте у следећи круг. Да пресече код ове непријатне одлуке, главну улогу је добила управо Цеца Ражнатовић.
Српска мајка ЈуТјуб скриншот

Српска мајка ЈуТјуб скриншот

- Па што мени увек та најгора улога - упитала је она Калинића који јој је одмах упутио одговор: - Па ти си српска мајка! - Ако сам српска мајка онда нека прође троје - узвратила је Цеца. Међутим, Милан је објаснио да су правила таква да може само један такмичар да прође. - Правила су ту да се крше - није престајала Цеца, а затим је са Бором у дуету запевала песму "Правила, правила, да би ме удавила". Онда се Мирослав понудио да он преузме ту одговорност и тако Цецу лиши те незахвалне улоге.
Прочитајте још:

ШЕКУЛАРАЦ: И са скоро 80 година обожавам да гледам порниће!

(ФОТО) Груди јој испале из кошуље ко бомбе!

Међутим, Цеца је и даље наставила да инсистира да продукција Пинка направи изузетак ове суботе. Шта се до краја десило, сазнаћемо сутра увече када је емисија на програму. Извор: Пулсонлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА