Најновије

РАТ СЕСТАРА КОВАЧ Александра: Заувек ћу волети Кристину, али наши путеви су се давно разишли!

Изјава Кристине Ковач да се одриче рођене сестре Александре изазавала је буру у српској јавности, Александра се је ексклузивно за Курир решила да проговори на ову тему и стави тачку на породичну драму.
Кристина Ковач (Фото: ЈуТјуб)

Кристина Ковач (Фото: ЈуТјуб)

"Морам да се осврнем на јавни медијски напад који је извршен на мене и на мог партнера Романа Горсека, али и на моју породицу протекле недеље. Објављивање неистина и оптуживање на основу лажних информација је довело до тога да се наша имена провлаче по жутој штампи, што се никада до сада није догодило. С обзиром на то да мој отац Корнелије, моја сестра Ања, мој партнер Роман и ја немамо никакве везе са неистинама које је Кристина Ковач написала у свом тексту, замолила бих медије да то узму у обзир.
Прочитајте још:
Моја сестра Кристина и ја смо нашу пословну сарадњу прекинуле давне 1998. године, након издавања два К2 албума у Србији, којом смо поставиле нове музичке стандарде у овој земљи. Након тога, наси путеви се разилазе, како пословно, тако и приватно. Током година смо се развијале као појединци који имају потпуно различита интересовања, назоре и амбиције, и ретко смо биле у контакту, баш из тих разлога. Ја сам се након каријере у популарној музици окренула и компоновању примењене музике, педагоском раду са децом и одраслима, и академском усаврсавању, па сам тако управо магистрирала на пољу филмске композиције на престизном Единбург универзитету. Мој партнер, Роман Горсек, с којим сам пословну сарадњу започела 2000. године, је својим радом, знањем, идејама и подрском учествовао у сваком мом пословном и животном кораку, и био уз мене када нико други није. Све оптужбе које су изнете на његов рачун су лажне, и овим путем желим да се извиним њему и његовој породици на свему што су доживели у протеклих недељу дана. Моја сестра Кристина води свој живот, одрасла је особа, одговорна за своје акције и речи. Волим је и увек ћу је волети, али нас две одавно не размишљамо, живимо и комуницарамо на исти начин, и молим медије да то од сада па надаље уваже", рекла је Александра. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА