Најновије

Бивши муж Гоце Тржан плаши се нових батина!

БЕОГРАД - Иван Маринковић забринут је за своју безбедност и плаши се да би напад на њега могао да се понови. Како бивши муж Гоце Тржан тврди, Александар Станимировић члан "Амадеус бенда", ког је Иван директно оптужио за пребијање, у неколико наврата је виђен како се воза око његове куће.
Разбили му нос? (Принтскрин)

Разбили му нос? (Принтскрин)

- Неколико пријатеља ме је позвало да ми каже како су уочили Ацу да се воза око моје куће. Он избегава да оде у полицију и да изјаву, правдајући се како је на путу, а он, у ствари, све време облеће око моје куће. Не сумњам да ће полиција реаговати и да ће га испитати, али ово је нечувено, рекао је Маринковић. - Мислим да ће се ове недеље коначно одазвати и дати изјаву у суду. Ја нећу пристати ни на какав договор, поравнање нити помирење, само желим да правда буде задовољена и да се истера до краја, завршава причу Иван. Бивши муж Гоце Тржан још увек није видео ћерку Лену због многобројних повреда које је задобио. Једноставно, не жели дете да траумира и чека да се све стиша и оконча како би се видео са малом. За сада само се чују телефоном и правда јој се како је на путу, али да ће се ускоро вратити. Аца је изјавио да нема никакве везе са догађајем у коме је Иван Маринковић претучен и додаје како стоји иза свега што је раније изјављивао. - Немам везе са том тучом и са батинама које је Маринковић добио, ако их је уопште добио. И ако и јесте било како каже, зашто онда иде од новинара до новинара и плаче, рекао је Аца и додао да ће поднети тужбу против Ивана.
Прочитајте још:

Депардје пљачкао гробове и крао кола!

(ВИДЕО) Сораја у аутомобилу ликвидираног бизнисмена!

Иван Маринковић у петак увече имао је удес на аутопуту Е75 за Нови Сад. Како „Ало!“ сазнаје, Маринковић је са пријатељима кренуо у новосадски клуб где је требало да буде гост на хуманитарној вечери, али је на путу доживео непријатност. Аутомобил чешких таблица је покушао да их претекне, али је то неспретно учинио, па ударио у аутомобил у ком се налазио Маринковић. На сву срећу, нико није теже повређен, а аутомобилу је улубљен задњи крај. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА