Најновије

Депардје пљачкао гробове и крао кола!

МОСКВА - Жерар Депардје, један од најталентованијих француских глумаца, открио је шокантне тајне своје прошлости у аутобиографији. Депардје је писао о пљачкању гробова у младости, тучама, кријумчарењу цигарета и проституцији.
Мрачна прошлост: Депардје (Фото: ЈуТјуб)

Мрачна прошлост: Депардје (Фото: ЈуТјуб)

Француски глумац је са 16 година три месеца провео у затвору после крађе аутомобила, а школске празнике проводио је у јавним тоалетима на аеродрому Орли, где је радила његова бака.Због новца је био и насилник у 20. години. - У тим годинама је у мени био силеџија који је жив и који мрда, написао је глумац. У књизи "Тако је било" Депардје наводи да никад није требало да буде рођен. - Преживео сам сво насиље које је моја јадна мајка спроводила сама над собом са шиваћим иглама и осталим стварима. Треће дете које није желела био сам ја. Преживео сам, пише глумац у књизи. Обијао је трафике и помагао да се пљачкају гробнице. Мајка му је рекла да је хтела да он плати за сексуални однос између њене мајке и очуха који су живели у близини, а намеравала је да напусти свог супруга. - Тешко је и да помислим да сам те скоро убила, говорила му је касније кроз живот.
Прочитајте још:

(ВИДЕО) Сораја у аутомобилу ликвидираног бизнисмена!

Иван Ивановић завршио у болници!

У аутобиографији такође пише о неочекиваном пријатељству са руским председником Владимиром Путином, као и о смрти сина Жулијама 2008. године. Славни глумац је почео да лута улицама са својих 10 година и, како каже, брзо је схватио да је постао привлачан мушкарцима. Такође је признао да је повремено помагао човеку да ископају сахрањена тела на гробљу и украде накит и ципеле од њих. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА