Најновије

Марија Шерифовић жели да поново представља Србију на Еуросонгу!

БЕОГРАД - Марија Шерифовић поново ће се наћи у трци за одлазак на Евровизију, која ће следећег пролећа бити одржана у Бечу.
Марија Шерифовић (Фото: Сити рекордс)

Марија Шерифовић (Фото: Сити рекордс)

Певачица ће извести једну од три песме које ће написати Владимир Граић, аутор „Молитве“, с којом је победила на Евросонгу 2007. у Финској. Ипак, постоји могућност да се уместо Марије на такмичењу појави њен брат по оцу Данијел Павловић, пошто продукција још увек размишља коме ће од њих двоје дати ову велику шансу. Ако је судити по успеху који је Шерифовићева постигла у Хелсинкију баш с Мирковићем и Грајом, велика је вероватноћа да одлука тима падне на њу. Оно што је засад извесно је то да ће трећи кандидат бити мушкарац, а продукција „Беотон“, Мирковић, Граја и РТС још увек нису одлучили ко ће то бити. Такође, сигурно је и учешће Бојане Стаменов, за коју је Курир јуче објавио да је један од кандидата за пут у Беч. Подсетимо, од три кандидата, гледаоци ће својим гласовима одабрати представника Србије на Евровизији.
Прочитајте још:

Бивши муж Гоце Тржан плаши се нових батина!

(ВИДЕО) Сораја у аутомобилу ликвидираног бизнисмена!

- Тим који једном добије има велике шансе да поново направи успех. Међутим, није само Марија у оптицају већ и њен брат Данијел Павловић, као и многи други. Списак ћемо сузити наредних дана. Од публике највише зависи ког ће послати на ово такмичење - поручио је Саша Мирковић испред продукцијске куће „Беотон“. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА