Најновије

Томислав Караџић побегао!

БЕОГРАД - Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислав Караџић напустио је стадион Партизана на мечу Србије и Данске већ у 70. минуту.
Томислав Караџић (Фото: Јутјуб)

Томислав Караџић (Фото: Јутјуб)

Србија је у петак поражена од Данске 3:1 у мечу квалификација за ЕП 2016. Наша селекција после три меча има само један бод. Утакмица између Србије и Данске играна је без присуства навијача, а овом дуелу присуствовало је само по 40 људи из делегација ФС Србије и ФС Данске. Караџић је предводио делегацију ФСС, али је у 70. минуту напустио стадион у Хумској када је видео немоћ "орлова" против Данаца. Потом је стадион у Хумској напустила и комплетна управа Партизана на челу са председником Драганом Ђурићем. Они су брже-боље побегли да их новинари не би нешто питали.
Прочитајте још:

Данска лекција Србији: Без наде за Француску

После трећег гола Данаца на паркингу иза централне ВИП ложе једва је било пет аутомобила. За разлику од њих изјаве су дали потпредседник ФСС Иван Ћурковић, бивши играч Црвене звезде Драгиша Бинић, лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, док бивши селектор Србије Синиша Михајловић није желео да одговара на питања новинара, већ је само одмахнуо руком. Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА