Најновије

ФСС забранио играчима да дају изјаве

БЕОГРАД - Фудбалски савез Србије (ФСС) забранио је репрезентативцима да дају изјаве новинарима уочи пута у Грчку, где ће национални тим сутра одиграти пријатељски меч са селекцијом домаћина.
ФСС (fss.org)

ФСС (fss.org)

Како је портпарол Александар Бошковић пренео српским новинарима, који ће извештавати из Грчке, прилику да постављају питања имаће на поподневној конференцији за медије у Ханији, на Криту, где ће се одиграти утакмица. Српски фудбалери по доласку на аеродром Никола Тесла извинили су се представницима "седме силе", уз објашњење да је то став руководства ФС и да они морају да га поштују. Србија је пре три дана изгубила од Данске са 3:1 и шансе за пласман на шампионат Европе у Француској свела у домен теорије. Селектор Дик Адвокат поднео је оставку, а екипу ће привремено водити селектор младе репрезентације Радован Ћурчић. Он за дуел са Грцима може да рачуна на 19 играча, с обзиром на то да су се због повреда у клубове вратили Александар Коларов, Матија Настасић, Душан Тадић, Здравко Кузмановић и Милан Бишевац.
Прочитајте још:Звезда победила Мега Визура изгубилаСкаднал: Хрватски навијачи прекинули утакмицу са Италијом певали усташке песме!
На списку играча за меч у Грчкој су: Голмани: Владимир Стојковић, Жељко Бркић, Предраг Рајковић. Одбрана: Бранислав Ивановић, Антонио Рукавина, Ненад Томовић, Душко Тошић, Стефан Митровић, Никола Максимовић. Средина терена: Радосав Петровић, Немања Матић, Немања Гудељ, Милош Јојић. Напад: Лазар Марковић, Филип Ђуричић, Зоран Тошић, Филип Ђорђевић, Александар Митровић, Данко Лазовић. Утакмица између Грчке и Србије игра се сутра од 18 сати на Националном стадиону у Ханији, на Криту. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА