Најновије

Шпанија: Ухапшен Србина због тоне кокаина

МАДРИД- Шпанске власти су заплениле готово тону кокаина са једне јахте у близини Канарских острва и ухапсиле три члана посаде тог пловила, међу којима је и један држављанин Србије, саопштило је данас шпанско Министарство унутрашњих послова.
Илустрација (Фото: Phoenixnewtimes.com)

Илустрација (Фото: Phoenixnewtimes.com)

Чамац шпанске Царинске управе је јуче пресрео јахту "Либерти бел" око 200 наутичких миља (370 километара) јужно од шпанског острва Гран Канарија, наводи се у саопштењу, које је пренела агенција АФП. Царински службеници и полицајци су у унутрашњости јахте открили готово 950 килограма кокаина, који је заплењен и до сутра ујутро ће бити транспортован у луку Лас Палмас. "Чињеница да су посаду јахте чинила два Украјинца и један Србин поново потврђује умешаност криминалних група у транспорт кокаина из Јужне Америке у Европу", саопштило је шпанско Министарство.
Прочитајте још:Руске новине: Војна неутралност Србије је чуднаАмериканци узнемирени Кина постаје друга „незаменљива нација”
Шпанска полиција је прошле недеље, такође у близини Канарских острва, запленила готово 600 килограма кокаина са једне једрилице регистроване у Чешкој и ухапсила четири члана посаде, све држављане Чешке. Шпанске власти су прошле године заплениле укупно 27 тона кокаина или 28,6 одсто више у односу на 2012. годину. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА