Најновије

Ђоковић има неостварен сан

Освојио је Новак Ђоковић готово све што се могло освојити - седам грен слем титула, четири трофеја на завршном мастерсу, са репрезентацијом је стигао до "салатаре" 2010. године, трећи пут је годину завршио на првом месту, али има нешто о чему сања.
Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

- Титула на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру је мој највећи сан - рекао је Ђоковић уз констатацију да би тиме заокружио успешну каријеру. - Волим Рио и Бразил, Учествовао сам на егзибиционом мечу са Густавом Куертеном и то ми је једно од најлепших искустава у животу. Публика је била невероватна - присећа се Ноле.
Прочитајте још:Возач BMW који је слетео у Аду Хују попио 20 ракија од малине!
Први рекет планете је уверен да ће ОИ да буду организоване одлично. - Бразилци воле свој спорт - фудбал. Ове године су организовали успешно Светско првенство, а сада су окренути Олимпијским играма. Радујем се том догађају - закључио је Новак Ђоковић у разговору за агенцију "Ксинхуа". Иначе, српски ас је учествовао два пута на Олимпијским играма. Пре шест година, у Пекингу је освојио бронзу победом над Џејмсом Блејком (САД), док је пре две године у Лондону у борби за треће место поражен од Хуана Мартина Дел Потра (Аргентина). Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА