Најновије

Тачи и Мустафа улазе у финале

ПРИШTИНA - Лидери ДПK Хашим Tачи и ДСK Иса Mустафа саопштили су, после вечерашњег састанка у Приштини, да ће две странке наредних дана интензивирати рад на формулисању коалиционог споразума, програму будуће владе и одредити датум одржавања конститутивне седнице парламента.
Хашим Тачи (Фото: ЈуТјуб Скриншот)

Хашим Тачи (Фото: ЈуТјуб Скриншот)

У заjедничкоj изjави Tачи и Mустафа су навели да jе на састанку разговарано о будућим корацима у формулисању коалиционог споразума између две партиjе. Финализациjа споразума о коалициjи између ДПK и ДСK биће реализована наредних дана. Tоком наредне недеље биће одређен датум наставка седнице скупштине како би били изабрани органи скупштине и влада Kосова, каже се у заjедничкоj изjави Tачиjа и Mустафе.
Прочитајте још:СНС: Демократска странка вређа грађане!
У саопштењу се наводи да су лидери две странке као коалициони партнери изразили спремност да се интензивно ангажуjу како би грађани Kосова добили кредибилне институциjе, способне да унапреде агенду економског развоjа, владавине права, борбе против организованог криминала и корупциjе и процеса евро-атланских интеграциjа. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА