Најновије

ДС: Вучевић да се изјасни о испаду "Треће Србије"

НOВИ СAД - Градски одбор Демократске странке Нови Сад поставио jе данас питање градоначелнику Новог Сада Mилошу Вучевићу да ли подржава jучерашње испаде политичке организациjе „Tрећа Србиjа“ коjа jе на конференциjи за новинаре изнела низ оптужби на рачун Срђе Поповића оптужуjући га за планирање „државног удара коjи ће почети нападом на зграду НИС-а“.
Демократска странка ( Фото: ДС )

Демократска странка ( Фото: ДС )

Из ДС-а подсећаjу да "Tрећа Србиjа" заjедно са Српском напредном странком, врши власт у Новом Саду и истицу да, како стоjи у саопштењу, "такве шизофрене тврдње, изнете без икаквих доказа, наjбоље описуjу политичку сцену Србиjе, али и стање поjединаца у новосадскоj власти". "Чланови „Tреће Србиjе“ у Новом Саду налазе се на челу JП "Информатика" и Kултурног центра Новог Сада па и не чуди катастрофално стање у тим jавним предузећима, с обзиром да се функционери ове организациjе радиjе баве бесмисленим теориjама завере него побољшањем рада предузећа", каже се у саопштењу новосадских демократа. У саопштењу се наглашава да jе Mилош Вучевић дужан грађанима обjашњење jер jе, како се наводи, "управо његово толерантно понашање и заштитинички однос коjи годинама негуjе према овоj организациjи довео до испада коjи плаћаjу сви Новосађани".
Прочитајте још:Нова странка тражи оставку целе Владе Србије
"Подсећамо, да jе ћутање управо прећутна подршка оваквим испадима, коjих ће, уколико се сви jасно не оградимо у будућности бити све више", наводи се на краjу саопштења и закључуjе да се градоначелник позива да "почне да ради у интересу грађана" и да се изjасни по питању "ових бесмислених оптужби". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА