Најновије

Глумац скувао и појео љубимца бивше девојке

ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумац из серије "Сонс оф анархи" и филма "Индијана Џонс: Краљевство кристалне лобање" урадио је нешто потпуно бизарно са кућним љубимцем своје девојке!
Димитри Диаченко (Фото: ЈуТјуб)

Димитри Диаченко (Фото: ЈуТјуб)

Дмитри Дијаченко (46) из Лос Анђелеса ухапшен је због случаја окрутности према животињама који је шокирао америчку јавност. Дмитри и неименована жена били су у романтичној вези, али су раскинули пре неколико месеци. Одлучили су да наставе да живе заједно као цимери, преноси Мондо. Међутим, њој је пресело па му је 7. децембра рекла да би једно од њих двоје требало да се исели. Дијаченко је сачекао да она изађе из стана, и дочепао се њеног зеца, ког је држала као кућног љубимца. Глумац је одрао и скувао несрећну животињу, и сваки део "рецепта" овековечио мобилним телефоном. Послао јој је неколико слика, а док је она дојурила до куће, Дмитри је већ појео пола зеца.
Прочитајте још:Мадуро: САД жели војни удар у Венецуели!Ердоганови противници иза решетака
Глумац је ухапшен и оптужен за окрутност према животињама, као и претње смрћу. Прети му до четири и по године затвора. Дијаченко је играо у серији "Сонс оф анархи", имао малу улогу у последњем делу серијала "Индијана Џонс", и позајмљивао је глас за игрицу "Кал оф Дјути". Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА