Најновије

(ВИДЕО) У САД власти уништавају скоро нове аутомобиле

ЊУ ЏЕРСИ - Власти у држави Њу Џерси су, на начин који слама срце сваком љубитељу аутомобила, показале да не толеришу кршење прописа о увозу аутомобила.
Уништавање Мини Мориса (Фото: ЈуТјуб)

Уништавање Мини Мориса (Фото: ЈуТјуб)

Љубав према аутомобилима је велика, али прописи су веома строги. Оваква ситуација може да помути разум и да натера човека да крши закон како би дошао у посед свог омиљеног аутомобила. Један од најчешћих начина је фалсификовање серијских бројева аутомобила. Као и многи пре њега, један човек је одлучио да искористи серијски број (ВИН у САД) МИНИ-ја из 1988. године, иако је више него очигледно да је реч о прелепом Цооперу који је произведен око 2000. године. Није тешко заљубити се у МИНИ. Довољно је да само једном осетите његове јединствене возне карактеристике и купљени сте заувек. Наше утиске са вожње овог аутомобила можете прочитати у репортажи са догађаја МИНИ Унитед из 2012. године.
Прочитај још:Глумац скувао и појео љубимца бивше девојкеНЕЗНАЊЕ ИЛИ СТВАР НАВИКЕ? Зашто се Хрвати састају код Бана а Срби код коња?
Како овај МИНИ није испунио услов да је старији од 25 година, због тога што никада није испуњавао норме о безбедности и емисијама издувних гасова у САД, није још увек могао да буде увезен у САД. Због тога, америчка Влада је наредила да аутомобил мора бити уништен. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА