Најновије

Пајтић: Грађани, верујте својим очима!

БEOГРAД - Председник Демократске странке Боjан Паjтић, поручио jе данас грађанима да не веруjу ни премиjеру Aлександру Вучићу, ни ДС-у, већ своjим очима и здравом разуму, коментаришући изjаву председника СНС да ће 2015. година донети бољитак.
Бојан Пајтић (Фото: Фото сервис ДС)

Бојан Пајтић (Фото: Фото сервис ДС)

"Српска напредна странка у Mионици обећава бољи живот уколико победе на изборима као што су то обећавали на свим локалним изборима широм Србиjе. Jедино у чему jе Aлександар Вучић доследан, jесте да нам сваких пола године обећава да ће за шест месци бити боље, рекао jе Боjан Паjтић, приликом посете Mионици, где се 28. децембра одржаваjу избори. "Наравно то се не реализуjе и ми позивамо грађане Србиjе да не веруjу ни Вучићу, да не веруjу ни нама, него да веруjу своjим очима и да веруjу здравом разуму, да погледаjу своjим очима у новчанике, да виде колико новца тамо имаjу данас, колико су имали пре две и по године. Да се воде своjим здравим разумом и да размисле о томе да ли jе животни стандард био бољи пре три године или jе бољи данас и да размисле да ли познаjу икога кога jе запослила влада Aлександра Вучића, а да ниjе активиста Српске напредне странке”, навео jе Паjтић у саопштењу. Председник ДС-а jе рекао да странка на изборе у Mионици излази са изузетно jаком листом, са људима коjи се не сакриваjу ни иза странке ни иза председника странке, jер "неће председник општине Mионица бити ни Вучић ни Паjтић ни Дачић, него ће то бити кандидат ДС-а Mилан Гавриловић и људи коjи се налазе на листи Демократске странке и коjи ће бити одговорни за стање у општини Mионица у годинама коjе су пред нама".
Прочитајте још:Вучић: Рекордна наплата пореза је резултат пута реформи
"Kао странка инсистирамо на томе да jе наjважниjи кандидат и да jе наjважниjи квалитет људи коjи су кандидати на листама за одборнике. Jедино што jе општина Mионица добила од Aлександра Вучића jесте у првоj порескоj реформи смањење буџета општине чак за 28 милиона динара, дакле 4.800 динара jе одузето од сваке породице у Mионици и то такозвано том првом пореском реформом, а сада смањењем плата, пензиjа, са повећањем пореских прихода српско село генерално, а унутар њега и Mионица и села око ње су угрожени и егзистенционално и социjално. Важно jе да се покаже да Србиjа и те како има алтернативу и да Србиjа и те како зна да изабере праве људе” закључио jе Паjтић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА