Најновије

Анђелина Џоли: Наша свадба је била ужасна!

САД - Популарна америчка глумица, Анђелина Џоли, за аустралијски лист "The Australian Women's Weekly" рекла је да је, упркос томе што су медији писали да је то "свадба године", њена свадба са Бред Питом била катастрофална и ужасна.
Анђелина Џоли (Фото: ЈуТјуб)

Анђелина Џоли (Фото: ЈуТјуб)

Она је рекла да су и она и Бред у то време били веома заморени послом и обавезама, те да су се издешавале невероватне ствари на свадби која је била приређена за узак круг људи у једном од двораца у Француској. На њиховој свадби је било свега 22 госта и била је затворена за медије и јавност. Наиме, она је испричала низ ствари за аустралијски лист,а каже да је највећа катастрофа била то што су заборавили да наруче свадбену торту. "Хтели смо свадбену торту, онако традиционалну са фигурицама младе и младожење на врху, али смо схватили да је нисмо наручили кад смо стигли на свадбу." - рекла је Џолијева. "Просто смо заборавили." - рекла је она и додала да су уместо торте имали неки лагани дезерт који је један од њихових синова нашао у кухињи дворца.
Прочитајте још:Орални секс: 4 секси потеза која ће је невероватно узбудити
Џолијева је испричала такође да су хтели да приликом изласка младе, тј. Џолијеве, сви гости певају песму "Here comes the bride" ("Долази невеста"), али да нико од гостију није научио текст песме те да је и то било смешно и жалосно. "Послали смо свим гостима текст месец дана раније, али нико га није научио. Пар њих је нешто мумљало." - каже Џолијева. "Бред и ја смо се били договорили да не правимо традиционалан ручак, него да атмосфера буде опуштена и да за ручак послужимо пице, али ни то нам није упалило. Имали смо ручак, не сећам се више ни шта смо јели." - прича Џолијева. "Наша свадба је била ужасна!" - каже она. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА