Најновије

Ана Ивановић: Волела би да сам психолог уколико се не би бавила тенисом

Најбоља ствар тога што сте позната личност је то што на вас гледају као на узор. Имате велику одговорност, али и част. Са друге стране, лепо је кад можете у експресном року да резервишете било који ресторан! Ана Ивановић је прилично духовито почела интервју са новинаром Беријем Вудом, за Аустралијски тениски магазин, у ком је одговарала на бројна питања из приватног живота и тениса.
Ана Ивановић (Фото: Topbuzz.com)

Ана Ивановић (Фото: Topbuzz.com)

Њени фанови тако су још сазнали и да Ана код других људи највише воли саосећајност, док је нервира нечија ароганција, его и злоба. Код себе воли то што је позитивна особа, док јој не одговара што није увек опуштена, иако би то некада желела. - Омиљени дан би ми изгледао тако што бих дремала на плажи неког лепог ризорта на океану. Доручковала бих у хладу, гледајући на море. Ту би била и моја породица, а забављали бисмо се вожњом џет-скија, или скуба дајвингом. Ручали бисмо свеже ухваћене морске плодове. Можда бисмо гледали неки филм пре вечере на плажи, док сунце залази за хоризонт - причала је Ивановићева. Желела би да зна да пева, диви се Анђелини Џоли, највише се плаши да изгуби неку блиску особу, а најекстравагантнија ствар коју је себи купила је "Картијеов" накит.
Прочитајте још:Томислав Караџић о репрезентацији, клубовима, Косову… Михајловић највише котирани српски тренер
- Са друге стране, највреднија ствар коју имам је једна лепа огрлица коју су ми поклонили дека и бака, и коју некада носим током мечева. Најлепше место које је посетила је Лос Кабос у Мексику, волела би да отпутује на Малдиве, а да није тенисерка, била би вероватно психолог. - Било би ми драго да ме људи памте као неког ко је давао леп пример деци и ко је инспирисао друге да играју тенис - закључује Ивановићева. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА