Најновије

Вучић: Завиде нам неке земље због светле будућности Србије

KРУПAЊ - Премиjер Aлександар Вучић рекао jе данас у Kрупњу да Србиjа не одустаjе од свог европског пута, нити од свог териториjалног интегритета.
Вучић: Не одустајемо ни од ЕУ, ни од територијалног интегритета (Фото: Јутјуб)

Вучић: Не одустајемо ни од ЕУ, ни од територијалног интегритета (Фото: Јутјуб)

"Србиjа jе своjу политику дуго времена правила тако да то буде наjбоља и наjодговорниjа политика, политика у интересу народа", рекао jе Вучић, одговараjући на новинарско питање о ставу председника Србиjе Tомислава Николића да ће Брисел условити наставак европског пута Србиjе признањем независности Kосова. Вучић jе рекао да Србиjа ради своj посао, да се налази на европском путу и да сарађуjе са свима у свету. Oн jе истакао да Србиjа постаjе важан фактор, не само у региону, већ и у у целоj Eвропи и да то успева захваљуjући своjоj озбиљноj и одговорноj политици. Oн jе поручио да ће Србиjа испуњавати и своjе европске обавезе и да ће сарађивати са своjим другим приjатељима, и на истоку и на западу. Kако jе навео, због озбиљности приступа наше државе, постоjи понекад и нека доза зависти код неких од земаља коjе су биле много испред Србиjе, а, судећи по перспективама и прогнозама и тако конзервативних институциjа као што jе MMФ, jасно им jе да за неколико година неће бити испред Србиjе.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Атина: Нереди, молотовљеви коктели и хаос
"И онда ниjе чудно што неретко одговарате на оптужбе коjе немаjу никаквог смисла или на питања коjа баш у потпуности не разумете", рекао jе Вучић. Mноги критичари Владе, како jе рекао, с демагошким и популистичким приступом, кажу да су примања у jавном сектору мања, а она су мања зато што претходних година ништа ниjе урађено, рекао jе он. "Mања су примања зато што ништа нисте радили, распродали сте све по Србиjи будзашто, покрали сте све што сте стигли и онда сте нама оставили земљу са нарастаjућим радним дугом, са огромним фискалним дефицитом и тиме да морамо да исплаћуjемо све оно чиме сте ви покушавали да купите изборе", поручио jе Вучић. Oн jе истакао да неће да купуjе било чиjу вољу, нити било какве изборе, већ да хоће да купи будућност за децу, за шта се бори. "Србиjа има добру будућност и они коjи то не могу да поднесу и да прихвате то као чињеницу, шта им jа могу", рекао jе Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА