Најновије

Стефановић у Лондону

ЛOНДOН - Велика Британиjа наставља да подржава европски пут Србиjе и унутрашње реформе, изjавио jе министар унутрашњих послова Србиjе Небоjша Стефановић после састанка са министром за Eвропу у британском Mинистарству спољних послова Деjвидом Лидингтоном.
Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Саговорници су се сагласили и да Србиjа чини видљиве кораке у борби против корупциjе и свих других видова криминала. Стефановић, коjи jе почео радну посету Великоj Британиjи, и Лидингтон су се сложили и да Србиjа чини озбиљне кораке на пољу унутрашњих реформи, коjе jе, како су оценили, чине озбиљном државом. Саговорници су разговарали о европскоj перспективи Србиjе и реформама коjе наша земла спроводи. "Велика Британиjа препознаjе напоре Србиjе да се промени и да буде снажниjе укључена у реформе, да учини добро за своjе грађане", рекао jе Стефановић. Oн jе истакао и да та земља наставља да подржава Србиjу на путу европских интеграциjа и унутрашњих реформи. "Tо jе веома важна порука Лидингтона Србиjи, важна порука за наше грађане, jер Велика Британиjа препознаjе наше напоре да остваримо резултате у борби против корупциjе, али и на путу ка Eвропскоj униjи, на пољу привлачења страних инвеститора, као и у преговорима за Поглавље 24 - Правда , слобода и безбедност", додао jе министар.
Прочитајте још:Шешељ иде код Николића!
Према његовим речима, на састанку са Лидингтоном било jе речи о резултатима Србиjе оствареним у претходном периоду, нарочито од када jе председник српске владе Aлександар Вучић. Стефановић очекуjе да ће Велика Британиjа наставити да пружа стратешку подршку нашоj земљи кроз проjекте и финасирање различитих активности Mинистарства унутрашњих послова и Владе Србиjе. "Надам се да ће свима бити jасно да се Србиjа максимално труди да спровођење реформи не чини само да би за то добила похвале, већ првенствено да би обезбедила бољи живот своjим грађанима", закључио jе он. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА