Најновије

ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ: Русија ће господарити светом, Америка ће пропасти

БЕОГРАД - Бугарска пророчица, Вангелиа Пандев познатија као Баба Ванга, предвидела је многе догађаје који су се остварили или су на путу остварења. Познато је да је за живота прорекла почетак Другог светског рата (укључујући и бомбардовања Београда 6. априла 1941. године), Прашко пролеће, распад Совјетског Савеза, катастрофу у Чернобилу, напад на Њујорк. Постоји и легенда да ју је у време Другог светског рата посетио и сам Хитлер, који је из њене куће изашао узрујан јер му је прорекла неславан крај.
Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Чак је предвидела и распад Југославије, наводно јер је на тим просторима често “помињан Бог у негативном контексту”., Редакција портала „Правда“ дошла је у посед неких белешки, у којима је најпознатија пророчица на Балкану, ако смо њене речи добро протумачили, предвидела моћну Русију и слом Америке. - Русија се сада зове унија (Савез) – записала је Баба Ванга 1979. године – али ће се вратити стара Русија и зваће се као и на светог Сергија. Постаће господар света. На власт у Русији ће доћи моћан владар који ће ујединити све словенске земље (Путин – оп аутора) – записала је Баба Ванга, крајем осамдестих година прошлог века. Узгред, једном је пророчица изјавила да ће руска рубља бити заједничка валута уједињених словенских земаља.
Тестамент Баба Ванге Слушајте, момци! - Немојте се борити са будалама – њих не можете повредити, не покушавајте их исправити или променити. Далеко су гори од кретена. . Спремни су да се представе народу као жртва – записала је бугарска пророчица.
Да ли је бугарска пророчица мислила о политичкој и економској будућности света у глобалним и регионалним размерама, не знамо, али, њене речи наговештавају неке фрагменте колонијлног империјализма - Све више, ви ћете упознати људе који имају очи, али не виде, имају уши а не чују. Брат ће ударити на брата, мајке ће остављати децу....стоји у запису Баба Ванге. Посебно очи парају две речи: Слепи и глуви. То је јасна слика западне реакције на ситуацију у свету, где настоје да уведу империјални колонијализам. Дакле, запад види само оно што жели, друге не чује, јер слушају само себе и гледају свој интерес. - Оно сто се уједињује распашће се у комаде – рекла је својевремено Баба Ванга, а све су прилике да ће се њене речи остварити у погледу опстанка Европске заједнице. Бугарска пророчица је предвидела и велику економску кризу. - Многи људи ће патити – рекла је она – Несрећа ће захватити цео свет. Људи ће бити гладни, голи и боси. Брат неће познавати брата... Нисмо далеко од тога. Ванга је предвидела да ће 44.-ти председник САД бити човек црне пути. Заправо то се и остварило 2009. године, када су Американци избрали Барака Обаму. Она је још предвидела да ће црни председник САД, то јест, Барак Обама, бити последњи председник те земље, која ће се по њеном мишљењу „замрзнути“, или ће се због велике економске кризе поделити и пропасти.

Почела са очевим стадом

Вангелиа Пандев ( Баба Ванга) је рођена 31. јануара 1911. године а умрла 11. августа 1996 године. Живела је у бугарском граду Петричу. Сахрањена је у цркви „Света Петка“у Бугарској области – Рупите. Као дванаестогодишња девојчица остала је слепа. Своју видовитост исказала је у 16 – ој години када је помогла оцу да пронађе изгубљено стадо оваца. Наиме, у сну јој се указало место, где се очево стадо загубило, и одмах је пронађено. Професионалне видовњачке способности исказала је у 30 – им годинама живота. . Њену помоћ су тражили, знани и незнани, сиромашни и богати, моћни и немоћни. Извор: Правда/Слободан Милошевић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА