Најновије

УПОЗОРЕЊЕ: Сутра увече стиже олуја са градом и олујним ветром!

У Србији ће сутра бити претежно сунчано и веома топло време са највишом дневном температуром од 30 до 35 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Наоблачење са кишом, пљусковима, грмљавинама и падом температуре, које ће сутра крајем дана захватити северне и западне крајеве, потом ће се током ноћи проширити на већи део Србије. Најнижа температура ваздуха износиће од 13 до 20, а ветар ће бити слаб и умерен јужни и југоисточни, после подне и увече у скретању на северозападни. И у Београду ће сутра бити сунчано и веома топло време са слабим и умереним јужним и југоисточним ветром који ће увече бити у скретању на северозападни. Најнижа температура ваздуха износиће око 20, а највиша дневна око 34 степена. Крајем дана и током ноћи очекује се наоблачење са кишом, пљусковима, грмљавинама и падом температуре ваздуха. У упозорењу за подручје Србије до 7. маја наведено је да се током ноћи између среде 6. маја и четвртка 7. маја и у четвртак локално очекују краткотрајне временске непогоде са обилнијим падавинама, олујним ветром и градом. У Србији ће, према изгледима времена за седам дана, до 13. маја,у четвртак бити променљиво облачно и осетно свежије време, уз умерен и јак северозападни ветар, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином и локалном појавом краткотрајних временских непогода. У петак и суботу биће претежно сунчано и умерено топло време. Затим ће бити променљиво облачно време са пљусковима и грмљавинама, углавном у недељу и понедељак.
Прочитајте још:МОНСТРУМ ИЗ ЗЕМУНА: Очух годинама силовао пасторку!УБИО МИ СИНА И УТЕКАО, КАКО МИСЛИ ДА ЖИВИ С ТИМ? Очај мајке чијег је сина прегазио ауто на Видиковцу
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА