Najnovije

UPOZORENJE: Sutra uveče stiže oluja sa gradom i olujnim vetrom!

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 30 do 35 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinama i padom temperature, koje će sutra krajem dana zahvatiti severne i zapadne krajeve, potom će se tokom noći proširiti na veći deo Srbije. Najniža temperatura vazduha iznosiće od 13 do 20, a vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni. I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim i umerenim južnim i jugoistočnim vetrom koji će uveče biti u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura vazduha iznosiće oko 20, a najviša dnevna oko 34 stepena. Krajem dana i tokom noći očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinama i padom temperature vazduha. U upozorenju za područje Srbije do 7. maja navedeno je da se tokom noći između srede 6. maja i četvrtka 7. maja i u četvrtak lokalno očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim padavinama, olujnim vetrom i gradom. U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 13. maja,u četvrtak biti promenljivo oblačno i osetno svežije vreme, uz umeren i jak severozapadni vetar, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda. U petak i subotu biće pretežno sunčano i umereno toplo vreme. Zatim će biti promenljivo oblačno vreme sa pljuskovima i grmljavinama, uglavnom u nedelju i ponedeljak.
Pročitajte još:MONSTRUM IZ ZEMUNA: Očuh godinama silovao pastorku!UBIO MI SINA I UTEKAO, KAKO MISLI DA ŽIVI S TIM? Očaj majke čijeg je sina pregazio auto na Vidikovcu
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA