Најновије

Полиција претреса играче и навијаче Партизана, Ђурић: Циљ је каљање имена и угледа клуба

Председник фудбалског клуба Партизан Драган Ђурић тврди да су приче о прекиду вечитог дербиjа бесмислене и лажне и да имаjу за циљ да укаљаjу углед црно-белих.
УО ФК Партизан (ФОТО: партизан.рс)

УО ФК Партизан (ФОТО: партизан.рс)

"Kоjи интерес има Партизан да уради тако нешто, ми се никада нисмо бавили таквим стрварима, прекидањем утакмица, поготово од кад jа пратим и водим Партизан. Зашто би клуб урадио тако нешто. Tо су све измишљене приче, заиста ми ниjе jасно да се овакве информациjе пуштаjу пред толико важну утакмицу. Циље jе да се направи нешто ружно, да се окаља Партизан, играчи, управа. Ваљда jе нама у интересу да добиjемо утакмицу, а ако би дошло до прекида изгубили бисмо службеним резултатом 3:0. Oчигледно да jе циљ свега да се додатно подигне тензиjа само пар сати пред дерби", поручио jе Ђурић. Београдска полициjа добила jе информациjу да управа ФK Партизан планира да преко навиjача, пред сам почетак данашњег дербиjа убаци и запали већу количину пиротехнике како се због нереда утакмица не би одржала, а постоји и сазнање да је, уз знање и одобрење управе црно-белих, група хулигана ушла на стадион и премазала столице на северној трибини запаљивим лепком?! "Полициjа врши претрес навиjача коjи се крећу ка стадиону у Хумскоj и по потреби врши привођења и одузимања предмета. У току су и контрадиверзиони прегледи обjеката Управне зграде, играча и стручног штаба коjи, према сазнањима полициjе, имаjу задатак да унесу пиротехничка средства на стадион", рекао jе шеф београдске полиције Веско Mилић.

Ухапшено десет хулигана код којих су пронађени ножеви и бакље

По центру града на Зеленом венцу, Славиjи и главним градским улицама, превентивно су распоређени припадници полициjе, а према последњим информацијама ухапшено је десетак навијача оба клуба код којих су нађени ножеви и пиротехничка средства. Велика количина пиротехника пронађена је и у шахти испод јужне трибине стадиона Партизана, око 80 бакљи и близу 200 димних бомби.   Вечити дерби између Партизана и Црвене звезде треба да се одржи вечерас на Партизановом стадиону у Хумскоj, са почетком у 19 часова. Извор: Танјуг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА