Најновије

(ВИДЕО) Женска банда хара Подгорицом!

ПОДГОРИЦА - Група Подгоричанки, која је у јавности од раније позната као такозвана женска банда, посебно препознатљива по батинању других девојака, опет је у акцији. И наравно, бруталне ударце њихове нове жртве овековечиле су камером једног од мобилних телефона, а два видео записа последњих дана круже приватним онлајн мрежама.
Женска банда у акцији (Принтскрин: Јутјуб)

Женска банда у акцији (Принтскрин: Јутјуб)

Актерке снимка, како су и саме забележиле камером мобилног телефона, нису штеделе суровост и бруталност према девојци коју су аутомобилом претходно одвеле у шуму, а онда јој бесомучно задавале ударце шакама и ногама по глави и телу. Овај случај није пријављен полицији, вероватно због страха злостављане ђевојке, која их је избезумљено молила да је не туку. Није тачно познато када је ово насиље снимљено, али више саговорника који су били у поседу овог снимка, тврде да се спорни догађај десио недавно. На том снимку, "позната” Подгоричанка која се раније "прославила" пребијањем и мучењем других, заједно са другарицама ногама и рукама тукла је девојку која о њима наводно није имала позитивно мишљење.
Прочитајте још:Девојка признала да је убила своју бебу и бацила је у контејнерСрпски туристи нападнути у Црној Гори!
Брутално ударање ногама и рукама траје неколико тренутака, а за то време нападнута ђевојка их моли да је пусте и не ударају. Приватним мрежама кружи и клип од 2.53 минута на којем се иста предводница ове групе појављује у својству организатора "фер" туче две девојке. Радња овог мини кримифилма одвија се на истој локацији на којој је сниман и први клип, а претпоставља се и истог дана, јер су све актерке у истој гардероби као и на првом запису. Извор: Дневне новине/ЦДМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА