Најновије

ЗУБАРИ У ШОКУ: Извадили 232 зуба из вилице пацијента!

Стоматолози у Индији суочили су се се са до сада невиђеним случајем, када им се појавио пацијент Асик Гаваи (17), који је у својим устима имао 232 зуба спремна за вађење.
Асик Гаваи имао 232 зуба, фото: BBC

Асик Гаваи имао 232 зуба, фото: BBC

Пацијент је дошао на клинику са отоком на десној страни вилице, како је изјавила др Сунанда Диваре, шеф одељења на стоматолошкој клиници у Мумбаију. Гаваи је из свог родног села дошао у град, јер локални лекари нису били у могућности да установе разлог његових потешкоћа које су га мучиле 18 месеци. Његова болест је дијагностикована као веома ретка врста бенигног тумора. - Када смо га отворили, мали зуби који изгледају као бисери почели су да излазе један по један. Прво смо их бројали, а онда смо се од бројања уморили. На крају смо избројали 232 - рекла је докторка. Описујући овај случај, докторка је изјавила да за 30 година рада никада није видела овако нешто. Након овог хируршког подухвата, овај тинејџер сада има 28 зуба. Погледајте видео:
Кликните овде:Научници: Говедина је 10 пута штетнија по природу од свињетине, пилетине, млека и јајаЈЕЗИВО: Руски астролог предсказао авионске несреће у јулу!Анализа „ванземаљца из Чилеа“ открила истину: У питању је нешто много чудније!
Извор: 24сата.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА