Најновије

Лекари су јој рекли да умире: Припремила је сахрану и написала опроштајно писмо деци, а онда се десило право чудо!

Дениз Кларк (34) се цео свет срушио када су јој лекари дијагностификовали рак грлића материце 2010. године. Тада је послата на агресивне третмане радиотерапије и речено јој је да је победила болест. Међутим, у новембру 2011. јој је речено да има огроман тумор у карлици, и да нема начина да се оперише.
Написала је опроштајно писмо деци мислећи да умире од рака, фото: Metro.co.uk/SWNS

Написала је опроштајно писмо деци мислећи да умире од рака, фото: Metro.co.uk/SWNS

- Када сам то чула, спремила сам сопствену сахрану и написала опроштајна писма својим синовима. Срце ми се цепало, али морала сам то да урадим – прича Дениз, која је у писму написала синовима да не буду тужни и да се увек сећају свих лепих тренутака које су провели заједно. Осећала се јако лоше, и како каже, стално се питала да ли ће преминути у болници или код своје куће. А онда, након две године агоније, лекари су открили у чему је заправо проблем - наиме, њени унутрашњи органи били су потпуно уништени због радијације којој је била изложена у току свих радиотерапија. - Када су ми то саопштили, моја мама је бризнула у плач, док сам ја почела да се смејем од олакшања – прича Дениз. Отишла је кући и рекла својој деци да су лекари погрешили и да неће умрети: - Лица су им се тотално озарила, почели су да скачу и плачу. Нису желели да престану да ме грле – рекла је Дениз, којој је пао камен са срца, али је, како каже, изгубила и пар година живота због погрешне дијагнозе.
Још инспиративних прича:НЕВЕРОВАТНО: Дрво које рађа 40 врста воћа!Продала невиност за 801.000 долара, а онда урадила нешто што нико није очекивао(ВИДЕО) Плутала је на дасци и уживала, а онда се десило нешто што нико није очекивао!
Извор: Бошњак-кс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА