Најновије

Ево шта Хидрометеоролошки завод каже за надолазећу олују

Упозорење на обилне падавине издато је данас од стране Републичког хидрометеоролошког завода, које гласи: 30.07.2014. у 12:00 увече, током ноћи (30/31.07.) и сутра (31.07.) очекују се обилније падавине, у већини места од 20 до 40 л/м2, локално и око 60 л/м2, ноћас на северу, а сутра углавном у централним и источним крајевима. Могуће су краткотрајне временске непогоде са градом и олујним ветром, стоји на званичном сајту ХМЗ.
Олујно време, фото: Photocrati.com

Олујно време, фото: Photocrati.com

На Млави, Пеку, Тимоку, Јасеници, Кубршници, Ресави и Лугомиру водостаји ће бити у већем порасту до 03. августа и кретаће се између граница за предузимање мера редовне и ванредне одбране од поплава. На бујичним водотоцима ових сливова могућа су већа локална изливања. На Колубари, Љигу, Убу, Тамнави, Јадру, Моравици, Бјелици, Скрапежу, Ђетињи, горњем току Западне Мораве, Нери, Брзави и банатској Моравици водостаји ће бити у порасту до 03. августа са превазилажењем условних водостаја (упозоравајућих нивоа). На бујичним водотоцима ових сливова могућа су локална изливања.
Обавезно погледајте:ПАЖЊА: У Србију стиже олујни циклон Анамарија!Олујни ветар носио кровове!У Пироту олуја чупала дрвеће
Извор: РХМЗ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА