Најновије

Koмандант четника у Доњецку стао у одбрану Путина!

ДОЊЕЦК - Командант Четничког покрета и четничког одреда "Јован Шевић" који ратује на страни Руса у Украјини Братислав Живковић упутио је јавно писмо у коме критикује писање српских медија о руском председнику Владимру Путину. Живковића, који се налази на фронту у Доњецку,  наљутили су натписи i komentari у стрпским медијима о одсуству војне помоћи Русије побуњеницима у Доњецку и Луганску.
Командант Братислав Живковић (Фото: Правда)

Командант Братислав Живковић (Фото: Правда)

- Стижу ми ових дана разни извештаји и узнемиравајуће вести које се шире преко режимске штампе у служби Новог светског поретка, а тичу се некакве издаје Путина руског народа против фашистоидних украјинских војски. Коме је сада у интересу да се неко бави окретањем Срба против Руса и Путина? Ко користи овај тежак тренутак за промоцију прозападне политике? Зашто се не извештава о подршци ЕУ и Америке фашистичким формацијама у Украјини. Што се не коментарише Порошенков закон о не узимању заробљеника? Тога није било ни међу паганима! Зашто се не пише о бомбардовању школа, болница и цркава, о убијању новинара, деце и старих људи? Где је правда за спаљене у Одеси? - написао је Живковић. Живковић је у свом писму поставио питање "зашто се избегавају преговори са Русима у Украјини". - Са терористима се преговара, побуњеницима, отмичарима чак и самоубицама, али нико не позива на преговоре побуњени руски народ?! Ето то је питање. А сад сами размислите ко не жели мир, ко не жели независну Украјину… - поручио je командант четника.
Прочитајте још: (ФОТО) ЕКСКЛУЗИВНО: Четници на положају у ДоњецкуСрпски четници одликовани у Москви
Живковић је индиректно у писму написао да верује у Путина кога назива "краљем" у шаховској партији у којој је он пијун. - И заиста вам кажем, верујте срцу. Политика је курва, сви то знамо. Па ратови се од средњег века нису водили на јунаштво. Ратник је пијун у игри политике, само је питање, да ли пијун верује краљу?! Само ћу вам рећи да у овој партији бели пијуни узвикују свом краљу "Слава Русији"! - написао је он. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА