Најновије

Ниш: Троје ухапшених због лажних овера

Због сумње да су злоупотребили службени положај и да су фалсификовали службене исправе, нишка полиција ухапсила је З.Д. (53) из Ниша, радника Управе за грађанска стања и опште послове, као и власнике агенција за регистрацију и пренос возила „Јоле плус“, „Блонди“ и „Мака компани“ - С.Ј. (50), Д.Ј. (46) и ЛЈ.Г. (43) из Ниша.
Ухапшен због лажних овера( Фото: northlandchurch.net)

Ухапшен због лажних овера( Фото: northlandchurch.net)

З.Д. се сумњичи да је у току 2013.године и првој половини 2014.године у месним канцеларијама Медијана, Чаир и Делијски вис у Нишу, као референт на овери докумената, за потребе поменутих агенција оверио укупно 1.390 разних овлашћења без присуства странака које дају овлашћења или закључују уговоре. Сумња се да су овлашћења потписивали власници поменутих агенција у име странака.
ПрочитајтеУхапшен просјак милионер у Саудијској Арабији
Они су новац за таксе за оверу документације давали осумњиченом З.С. на руке, али га он није уплаћивао на рачун буџета Републике Србије, већ га је задржавао за себе. Сумња се да је буџет Србије на овај начин оштећен за велики новчани износ а тачна сума биће утврђена када полиција заврши комплетну проверу документације везане за оверу овлашћења у 2012. и 2011.години. Осумњиченима је одређено полицијско задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведени надлежном тужилаштву на саслушање. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА