Најновије

Телеком: Поскупела претплата са 516 на 659 динара!

БЕОГРАД - Телеком Србија од овог месеца повећао је месечну претплата за фиксну телефонију са досадашњих 516 на 659 динара, а раније импулсно тарифирање замењено је тарифирањем позива по минуту.
Имају велике трошкове (Фото: Вбилиа.рс)

Имају велике трошкове (Фото: Вбилиа.рс)

У месечну претплату је укључено 150 бесплатних минута за разговоре ка свим корисницима фиксне телефоније у домаћем саобраћају. Уместо месне и међумесне тарифе, као и тарифа за слабији и јачи саобраћај, целокупна мрежа фиксне телефоније представљаће јединствену националну зону и позиви ка фиксним телефонима у Србији, без обзира на позивни број, тарифираће се по јединственој цени од 1,2 динара са ПДВ-ом по минуту разговора током целог дана. Истовремено, БОX пакети ће бити унапређени и прилагођени различитим потребама корисника. Телеком Србија је једина компанија која нуди обједињене пакете услуга фиксне и мобилне телефоније, интернета и ИПТВ-а, кроз такозване БОX пакете, које корисници бирају у складу са својим потребама и за њих добијају јединствени месечни рачун. Опредељујући се за БОX пакет, корисници остварују значајну уштеду у односу на коришћење жељених услуга појединачно. Од августа у понуди Телекома Србија ће се наћи и Боx 2 пакети, који поред фиксне телефоније укључују још једну услугу коју корисник сам бира (приступ интернету, ИПТВ или мобилна постпејд линија).
Прочитајте још:Шиптарски кољач Мухаџери прети Србима у Косовској Митровици!Тајне службе потврдиле: Тачи шеф мафије ОВК
Корисници који се определе за Боx 3, поред услуге фиксне телефоније и приступа интернету имају могућност да у пакет укључе још једну услугу по сопственој жељи (ИПТВ или мобилна постпејд линија). Сви актуелни и будући корисници Боx пакета имаће додатну погодност да са фиксног телефона неограничено и бесплатно разговарају са свим претплатницима фиксне телефоније Телекома Србија, односно са више од 2,5 милиона домаћинстава у Србији, док ће сви они који у оквиру БОX-а користе услугу приступа интернету добити нову, већу брзину до 10 мегабита у секунди, наведено је у саопштењу. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА