Најновије

Ево зашто вас људи бришу са Фејсбука!

Кристофер Сибона, професор на Универзитету Колорадо, бави се истраживањем кога и зашто људи бришу са листе пријатеља на Фејсбуку. Ево неких од занимљивих разлога које је открио.
Свима се дешава да их неко обрише са листе пријатеља.( фото:darktips.com)

Свима се дешава да их неко обрише са листе пријатеља.( фото:darktips.com)

Уколико вас је неко обрисао с листе пријатеља на Фејсбуку, а нисте сигурни зашто, Сибона је пронашао неколико разлога који би вам могли открити због чега. Најчешће се бришу другови из средње школе На ову је тему споменути професор објавио више истраживања, а користио се ипак не баш тако савршеном методом - тражио је људе који твитују о томе како су престали да се друже с неким на највећој светској друштвеној мрежи (било да су сами неког скинули са листе или је то њима неко урадио). Кад их пронађе, пошаље им линк на истраживање онлине. Откад се бави оваквим истраживањем, успео је да сакупи неколико хиљада одговора, који су пружили неке од занимљивих увида. Најчешће се бришу насумичне особе из средње школе. Сибона је у задњем истраживању питао одакле знају особу коју су посљедњу обрисали, или која је то направила њима, и у највећем броју случајева радило се управо о друговима из средњошколске клупе. Неколико тема прилично нервирају ваше пријатеље на Фејсбуку То и није толико изненађујуће ако се узме у обзир да на факултету и у школи додајете готово сваку особу коју упознате, а с временом те везе бледе те се људи удаљавају.
Прочитајте још:(ФОТО) Како је амерички „Гладијатор“ заостао у развојуПознат датум када ће доћи крај за човечанство?
Често се бришу и бивши романтични партнери Ово и не чуди, јер ретко ко жели гледати животне активности бившег партнера на Фејсбуку, осим ако нема склоности уходе. Уколико не желите нестајати с листе пријатеља људи на Фејсбуку, избегавајте претерано спомињати политику, недоличне постове, сексизам, псовање, куповину, али и пречесто спомињање и објављивање фотографија кућних љубимаца и вежбања. Извор: Хабер.ба

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА